Szombaton a Törekvés SE ellen léptek pályára U16/B-s lányaink Pasaréten. Repülőrajtot követően Kertész Dávid csapata kézbe vette az irányítást, és az utolsó másodpercekig jól állták a sarat.

„Remek edzőmérkőzést játszottunk a Törekvés ellen, mely segítette a csapat összeszokását, és új taktikai elemek gyakorlását. A mérkőzésen sok könnyű kosarat szereztünk iudításból, és mindenki bátran játszott az előny birtokában. Korábbi hibáinkon tudtunk javítani, de ez még nem tartós, sokat kell gyakorolnunk. Vannak olyan egyéni- vagy csapatvédekezési elemek, melyeket nem tud még mindenki visszaadni meccskörülmények között. A csapat nagy része 10 IBM pont felett zárt, melyhez gratulálok. Kiemelném Masier Sophia 19 lepattanóját, Igaz Eszter 9 szerzett labdáját, Kohán Pati 3 gólpasszát, Kálmán Liza első félidei dobószázalékát és László Réka 15 perc alatt dobott 11 pontját. Köszönjük a mérkőzést a Törekvésnek” – mondta a csapat edzője, Kertész Dávid.

Vasas Akadémia/B – Török Flóris Törekvés SE 99-31 (31-8, 20-9, 21-10, 27-4)
Ponszerzők:
Vasas Akadémia/B: Kohán P. 4/3, Herzog B. 6, Benyovszki P. 10, Igaz E. 5, Kálmán L. 12, Masier S. 20, Kemény Sz. 15, Halász L. 10, Varga P. 6, László R. 11