2017.10.01. vasárnap 14:00  (Pécs – TÁSI)

Kosárlabda Akadémia Pécs /A – Vasas Akadémia /A   55 – 62 (17-14, 14-11, 16-21, 8-16)

Pontszerzők:

Kosárlabda Akadémia Pécs /A: Vojinovic M. 22, Radakovic I. 7, Drávecz B. 8, Heckenberger H. 5, Koltai A. 5, Lauer V. 2, Csényi A. 2, Solymosi P. 4,

Vasas Akadémia /A: Mudra Viola 7, Dúl Terka 15/3, Altmann Anna 2, Szerencsés Tamara, Vígh Bernadett 11, Mányoky Réka 10, Kun Rita 8, Góczán Réka 4, Keszy-Harmath Sára 2, Kuncz Petra, Siklós Dorottya 3

Az első félidőben nem tudtuk azt a védekezést produkálni, ami elvárható a csapattól, és támadásban sem voltunk meggyőzőek. Talán a 3 órás buszút, vagy az évad első mérkőzése lehetett az oka annak, hogy darabokban volt a csapat. Az ellenfél irányította a játékot, mi pedig kullogtunk az eredmény után.

A második félidőben sikerül teljesen más mentalitással és koncentrációval pályára lépni. A harmadik negyedben a támadásban, a negyedik negyedben pedig már a védekezésben is remekeltek a lányok. Nagyszerűen küzdöttek egymásért a pályán, és ennek meg is lett az eredménye.

Feltétlenül ki kell emelni Góczán Réka emberfeletti védőmunkáját, amit a negyedik negyedre a csapat védőrendszere is megtámogatott.

Valamint még Dúl Terka kosarait és mezőnymunkáját, Vígh Berni játékát és Mányoky Réka „második félidei” teljesítményét.

Gratulálok minden csapattagnak, mert egymást segítve küzdöttek a jobb teljesítményért és a győzelemért!