Elérkezett az utolsó megmérettetés a Vasas Akadémia számára a Tippmix Női NBI/A bajnokságban, Milos Pavlovic tanítványai az 5-6. helyért folyó párharcban az Uni Győr MÉLY-ÚT ellen léphetnek pályára. 

A Ludovika-FCSM Csata elleni 2-0-ás diadalt követően eldőlt, hogy a 2021/22-es szezonban a Vasas Akadémia a legjobb fővárosi csapat. Izgalmas párharcon vannak túl lányaink, csütörtök óta azonban már az újabb kihívásra kell készülniük. Az már biztos, hogy a tavalyi bravúros helyet idén is elértük, ami különösen nagy szó annak tudatában, hogy a bajnokság legfiatalabb csapatáról beszélünk klasszikus légiós nélkül. Ennek ellenére biztosak lehetünk abban, hogy Milos Pavlovic tanítványai nem dőlnek hátra, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a tavalyi eredményt is felülmúlják.

Komoly ellenfél fog minket ebben megakadályozni, amelynek ráadásul csak a párharc magabiztos megnyerése lehet elfogadható. Az Uni Győr MÉLY-ÚT együttesét az idei szezonban sokan a dobogóra várták, a Play-Off első körében azonban a győriek kikaptak a DVTK-tól, amivel biztossá vált, hogy legfeljebb az ötödik helyen végezhetnek. Két magabiztos győzelmet aratott azóta Iványi Dalma együttese a TFSE-MTK ellen, így akárcsak mi, ők is 2-0-val zárták a második kört.

„Egy olyan csapat ellen folytatjuk a Play-Off-ot, aki ellen az alapszakaszban nem sikerült győznünk. Továbbra is álmodozunk és bízunk abban, hogy mérkőzéseket tudunk játszani. Biztosan nem feltett kezekkel fogunk érkezni Győrbe, meglátjuk, mire lesz ez elég” – nyilatkozott Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

Az Uni Győr MÉLY-ÚT – Vasas Akadémia találkozó kedden 18:00-kor kezdődik.