Február 1. és 4.-e között kerül megrendezésre az U20 válogatott összetartása, amelyre két Vasas Akadémia játékos, Budácsik Dorka és Madár Eszter is meghívást kapott.

A Debrecenben megrendezendő U19-es vb mellett a soproni U20-as Európa-bajnokság a másik kiemelt nyári világesemény hazánkban. A február 1. és 4.-e között tartandó U20-as edzőtáborba két Vasas Akadémia játékos kapott meghívást, Budácsik Dorka és Madár Eszti. A várakozásokról Dorkát kérdeztük:

“Nyár óta most először fogunk részt venni összetartáson. Izgatott vagyok, rég beszéltem a lányokkal, a stábbal és hiányzott már az egész légkör. Nagyon fontos minden ilyen edzőtábor, mert kicsit összehangol minket, felkészít egy-egy megmérettetésre, ami jelen esetben a hazai rendezésű soproni Eb lesz. A célom mint mindig, hogy maximálisan oda tegyem magam, és megmutassam mit tudok. Rengeteget tanulunk és fejlődünk nap, mint nap a Vasason, ezt szeretném bizonyítani a válogatottban is. Az hogy meghívót kapunk nemcsak a mi elismerésünk, hanem az Akadémiáé is, mi pedig szeretnénk, ha büszkék lennének ránk” – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Budácsik Dorka.