A kenguru bajnokság 3. fordulójában nehéz kihívás várt a Vasas Bolhák U11-es csapatára, lányaink azonban mindent megtettek a jó szereplésért.

A mérkőzést elég enerváltan kezdtük, ami meglátszott a negyed végi eredményen. Sajnos ebből a rossz kezdésből nem tudtunk a meccs folyamán kilábalni. Ennek ellenére a félidei büntető dobások kifejezetten jól sikerültek. A lányok a kezdeti nehézségek ellenére 12/9 büntetőt bedobtak, amivel csökkenteni tudtuk a különbséget. A második félidőben célunk az volt, hogy a hibáinkat megpróbáljuk minél inkább lecsökkenteni és kijavítani. Sokszor volt probléma az eladott labda és a labda áthozatala a támadó térfélre. A mérkőzésen kiemelném Maszlag Katinka és Herman Sári védőmunkáját és Kapolyi Lilla bátor játékát – mondta a csapat edzője, Mecséri Alexandra.

Vasas Bolhák – Vasas Akadémia U10 28-61 (0-27, 16-8, 6-18, 6-8)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Kapolyi Lilla 5, Tomcsányi Anna 5, Maszlag Katinka 3, Rózsa Nati 3, Keszi Abigél 3, Szűcs Lili 3, Láng Patrícia 2, Martinovits Viola 1, Herman Sári 1, Németh Julcsi 1, Törő Zorka 1, Gulyás Hanna

Második mérkőzésünk kezdése sem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Az első negyedben megint nem találtunk olyan játékost, aki a vállára tudta volna venni a csapatot és játékával biztatja a többieket. A negyedek képe minden tekintetben különböző volt, ami alapján igyekeztünk a lányokat nem az ellenfélhez mérni, hanem a saját tudásukhoz. Több pontatlanság is adódott, így az eladott labdák száma nagyon magas volt. Ezt a következő időszakban próbáltuk kijavítani és figyelni, hogy a ziccereinket tudjuk értékesíteni. A mérkőzésen kiemelném Törő Zorkát, aki betegségből visszatérve erősítette a csapatot és Herman Sári, Martinovics Viola, valamint Kapolyi Lilla játékát – értékelt Mecséri Alexandra.

MAFC Csiki – Vasas Bolhák 55-21 (14-0, 22-11, 10-6, 9-4)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Martinovits Viola 5, Herman Sári 5, Gulyás Hanna 3, Rózsa Nati 2, Kapolyi Lilla 2, Tomcsányi Anna 1, Törő Zorka 1, Szűcs Lili 1, Maszlag Katinka 1, Láng Patrícia, Németh Julcsi