Kadett csapatunk a hétvégén a Zsíros Akadémia ellen lépett pályára. Ellenfelünk serdülő korú játékosokból állt, ennek ellenére nem volt könnyű dolgunk.

„Ismét egy serdülő csapat ellen játszottunk regionális kadett mérkőzést. Sajnos csak az első negyedben játszottunk olyan eredményesen, amire számítottam. Ellenfelünk a következő három negyedben remekül helyt állt, így összesen csak két negyedet tudtunk megnyerni.
A mérkőzésen elsősorban az agresszív védekezést szerettük volna gyakorolni. Ezzel nem lehetünk elégedettek, mert csak egy negyedben tudtuk ellenfelünket 10 pont alatt tartani. A koncentrációt és az agresszivitást a játékosaink zöme csak percekig tudta fenntartani.
A védőfeladatok megoldásáért ezen a mérkőzésen Szilágyi Ágnes és Fogarasi Kincső érdemel dicséretet” – mondta a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Zsíros Akadémia Kőbánya/B – Vasas Akadémia/B 48-60 (12-31, 14-12, 8-9, 14-8)
Pontszerzők:
Zsíros Akadémia Kőbánya/B: Harsági L. 13, Németh L. 10, , Nagy G. 7, Kerti B. 2, Fodor L. 2, Torda Cs. 5, Zwick T. 2, Prisztavok Z. 3, Szeles D. 4
Vasas Akadémia/B: Sztraka Bíborka 7, Bartos Blanka 9/9, Szilágyi Ágnes 6, Király Alexandra 4, Hámori Bernadett 6, Csere: Záboji Tita 7/3, Ulrich Zoé 3, Örsi Kata 5, Fogarasi Kincső 2, Vukmir Andjela 10