Egyetlen napja volt mindkét csapatnak a regenerálódásra és felkészülésre, szombaton Pasaréten folytatódik a Vasas Akadémia Play Off szereplése a Sopron Basket ellen. 

Épphogy hazaért felnőtt csapatunk Sopronból, máris készülhetnek Milos Pavlovic lányai a második felvonásra. A várakozásoknak megfelelően kőkemény ellenfélnek bizonyult a Sopron Basket, sérültjeink távolléte pedig nem könnyített a helyzetünkön. Bri Fraser edzésen szenvedett kisebb sérülést, így nem tudott a csapattal utazni az első mérkőzésre, jelenléte a második felvonáson egyelőre kérdéses. Első számú pontgyártónk távollétében nehéz volt felvenni a versenyt Európa egyik legjobb csapata ellen, ráadásul Bri hiányában még rövidebbre szűkült a pad magasemberek tekintetében.

A Sopron Basket igyekezett rövidre zárni a találkozó kimenetelét hazai pályán, ennek megfelelően közel harminc pont volt a különbség félidőre. Negyeddöntőhöz méltó agresszív védekezéssel, és kíméletlenül hatékony támadójátékkal tartott minket folyamatosan nyomás alatt Gáspár Dávid együttese. Ahogy ellenfelünk vezetőedzője kihangsúlyozta mérkőzés utáni nyilatkozatában, szombaton keményebb párharcra számít, hiszen hazai pályán mindig nehéz játszani a Vasas Akadémia ellen.

A mérkőzés előtti beharangozót itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – Sopron Basket negyeddöntő második párharca szombaton 18:00-kor kerül megrendezésre a Vasas Pasaréti Sporcentrumban.

A mérkőzés továbbra is élőben nézhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.