Alig egy hét telt el a Ludovika-FCSM Csata elleni győzelem óta, a Vasas Akadémia máris a visszavágóra készülhet. Nehéz harcra kell számítania Milos Pavlovic lányainak, hiszen ellenfelünk minden erejével azon lesz, hogy ne ismétlődjön meg a pasaréti eredmény.

Sűrű héten vannak túl lányaink, nyolc nap leforgása alatt ugyanis vasárnap következik a harmadik megmérettetés. Egy hete hosszabbításban, hatalmas harcban sikerült legyőznünk a Ludovika-FCSM Csata csapatát, akik ellen máris a visszavágót játszhatjuk. A két mérkőzés közé beékelődött egy hazai Győr elleni párharc is, ami nem volt egy sétagalopp. Nincs azonban megállás és biztos, hogy lányaink ismét mindent meg fognak tenni azért, hogy újabb bravúrnak örülhessünk.

A Csata minden erejével azon lesz, hogy ne ismétlődjön meg a pasaréti fogatókönyv, ellenfelünk felkészülten és nagyon motiváltan fog pályára lépni a visszavágón. Volt idejük készülni, velünk ellentétben ugyanis a Csata nem játszott hétközi fordulót, így az egész hetet a visszavágóra való felkészüléssel tölthették. További nehézséget okozhat számunkra, hogy az ellenfél egyik legjobbja, Lelik Réka valószínűleg bevethető lesz már vasárnap.

„Biztos, hogy teljesen más mérkőzés lesz a holnapi, mint az előző találkozásunk, ráadásul Lelik Réka is valószínűleg bevethető lesz már a Csatánál. Ellenfelünk egy egész hetet készülhetett az összecsapásra, nekünk azonban szerdán még volt egy elég fárasztó mérkőzésünk. Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy meg tudjuk ismételni azt az eredményt, amit Pasaréten elértünk, de nem lesz könnyű dolgunk” – nyilatkozott a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozat itt tekinthető meg.

A Ludovika-FCSM Csata – Vasas Akadémia találkozó vasárnap 16:15-kor kezdődik a Ludovika Arénában.

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport+, a közvetítést itt lehet elérni.