A Vasas Bolhák kenguru csapata ismét pályára lépett a hétvégén. Lányaink látható fejlődésen mentek túl az utóbbi időben, ami bizony az eredményjelzőn is megmutatkozott.

„Lendületesen és bátran kezdtük meg a harmadik kenguru fordulót, ennek pedig meg lett az eredménye. A csapatunk elég foghíjassá vált vasárnap reggelre, így mindenkitől a maximális koncentrációt kértük. Annak ellenére, hogy nem sikerült nyernünk, büszkék voltunk a lányokra, hiszen olyan elemeket hajtottak végre, amit idáig nem láttunk tőlük, legyen szó kézváltásokról, passzolásról, befutásról. Védekezésben még fejlődnünk kell, remélem a következő alkalommal már ez is menni fog” – mondta a csapat edzője, Kapornai Dóra.

MAFC Farkasrét – Vasas Bolhák 50-34 (14-8,12-13,12-5,12-8)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Toman Zsófi 12, Bogdán Fanni 8, Jusztin Áfra 6, Zeibig Emma 4, Éber Janka 3, Tóth Fanni 1

„A második mérkőzést nagyon fáradtan kezdtük mind fejben, mind fizikailag. Sok labdát adtunk el, pontatlanok voltak a dobásaink, védekezésben sem figyeltünk. A félidőben viszont megráztuk magunkat, és hat büntetőt is bedobtunk, majd rákapcsoltunk védekezésben. Mindenki küzdött és hajtott, a lányok nem ismertek veszett labdát. Nagyon büszkék voltunk, hiszen fiúk ellen helyt álltak, bátran használták a bal kezüket, és végig figyelve a szívükkel nyerték meg ezt a meccset” – összegezte Kapornai Dóra.

Vasas Bolhák – Budapesti Honvéd SZSE 44-42 (8-12,15-10,7-13,14-7)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Toman Zsófi 25, Bogdán fanni 7, Jusztin Áfra 7, Balás-Piri Kata 3, Bilkei-Gorzó Franciska 1, Tóth Fanni 1