Kadett/A csapatunk két mérkőzést játszott a hétvégén két korosztályban. Nenad Markovic együttese a Radobasket Törökbálint elleni junior találkozót gyakorlásra és felkészülésre használta, ami láthatóan sikerült, hiszen az UNI Győr NKA/A elleni hazai kadett meccsen remek játékkal sikerült nyerni.

Ezt a játékot a kadett meccsre való felkészülés részeként használtuk, ami ebben a pillanatban prioritás számunkra. A cél az volt, hogy jobban felkészüljünk a zónavédekezésre, hiszen tudjuk, hogy mindkét csapat alkalmazni fogja a zónát. Megosztottuk a perceket a játékosok között, és a vereség ellenére szépen teljesítettünk. Ez a találkozó nem volt olyan fontos számunkra, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a következő meccset megnyerjük – mondta a csapat edzője, Nenad Markovic.

Radobasket Törökbálint – Vasas Akadémia/B 82 -58 (23-22, 27-13, 17-15, 15-8)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Pácza B. 4, Marton Sz. 7, Dévai B. 6, Ács-Sánta K. 9/3, Mayr L. 3, Galavits L. 7, Kárpáthegyi L. 4, Csercsa E. 4, Bori L. 14, Szíj-Krisánszky Z.

Ez zsinórban a második hazai meccsünk a bajnokságban, három győzelmet tűztünk ki célul. Ha sikerül, jó helyezéssel fogunk nekivágni a folytatásnak. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét minden játékosunk okosan és nagy szívvel lépett pályára, mindent úgy csináltunk, ahogy beszéltünk és felkészültünk. Büszke vagyok a lányok teljesítményére az utóbbi időben, határozottan fejlődünk. Remélem és hiszem, hogy sikerülni fog a kitűzött cél – értékelt Nenad Markovic.

Vasas Akadémia/A – UNI Győr NKA/A 70 -50 (16-13, 22-5, 14-18, 18-14)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Dévai B. 13/6, Bori L. 7, Kárpáthegyi L. 7/3, Mayr L. 18, Galavits L. 4, Csercsa E. 2, Tóth F. 11/3, Pácza B. 4, Marton Sz. 2, Ács-Sánta K. 2, Karli D.