Szombaton már a harmadik mérkőzését játssza felnőtt csapatunk, a Tippmix Női NBI/A bajnokág újabb fordulóján az Atomerőmű KSC Szekszárd látogat Pasarétre. 

Rendkívül sűrű Milos Pavlovic tanítványainak naptára, a bajnokság kezdete óta még nem telt el egy hét, már a harmadik mérkőzésre készülhetnek. A hétközi fordulün nem sikerült azt az arcunkat mutatnunk, amit szerettünk volna, vezetőedzőnk elmondása alapján azonban gyorsan el kell felejteni az ott történteket. A csapat kezd összeállni, szépen épülnek be az új játékosok a rendszerbe és a hangulat továbbra is nagyon jó. A DVTK után azonban ismét egy nagyágyú ellen lépünk pályára szombaton, így nemcsak maximális koncentráció, hanem szurkolói támogatásra is szükség lesz.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd okozta az első forduló legnagyobb meglepetését, miután 71-66-ra kikapott a BEAC-tól Budapesten. A nyáron komolyan átalakult együttes ezáltal még nagyobb kihívás elé lett állítva, hisz bár még nagyon az elején vagyunk, nem valószínű, hogy belefér még egy hiba a szekszárdiaknál, ha a szoros élmezőnybe akarnak végezni. Szerdán a CEKK ellen lépett pályára hétvégi ellenfelünk, ahol 80-66-os győzelmet aratott. Úgy tűnik tehát, kezd magára találni Djokics Zseljko csapata, amely nemcsak magának, hanem szurkolóinak is bizonyítani akar szombaton.

Nincs időnk búslakodni a hétközi mérkőzés miatt, előre kell tekintenünk. Nagyon nehéz időszak ez számunkra, hiszen komoly csapatok ellen kell bizonyítanunk. Bár egy ismerős gárda érkezik, hiszen a három héttel ezelőtt játszottunk már a Szekszárddal egy mérkőzést, akkori és mostani csapatunk azonban összehasonlíthatatlan, ahogy a két találkozót sem lehet majd egy kalap alá venni. Igyekszünk rendezni a sorokat a szerdai után és újra győzelmi eséllyel pályára lépni – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni, a videóban Salamon Zsófi is megosztja gondolatait a találkozó előtt.

A Vasas Akadémia – Atomerőmű KSC Szekszárd találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.