Vasárnap újabb két mérkőzés várt a Vasas Bolhák kenguru csapatára. Legfiatalabb korosztályunk győzelemmel nyitotta a napot, azonban nem volt túl sok idő ünnepelni. Egy rövid pihenőt követően ismét pályára kellett lépni, ahol a Zuglói Sasok vártak a lányokra.

„Izgalmas mérkőzést játszottunk a Csepellel, egy végig kiélezett meccsen sikerült győzelmet aratnunk. Szoknunk kell, hogy minden csapat másként védekezik, és hamarabb kell ezekre a körülményekre reagálnunk. Örülök, hogy egyre több bátorságot érzek a lányokon, remélem ezen a küzdős, harcolós vonalon haladunk majd továbbra is” – mondta a csapat edzője, Kapornai Dóra.

Vasas Bolhák – Budapest Csepel 31-28 (5-4, 4-8, 12-10, 10-6)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Toman Zsófi 11, Pátzay Sára 5, Éber Janka 5, Jusztin Áfra 5, Sebestyén Emma 3, Deák nóri 1, Balás-Piri Kata 1

„Annak ellenére, hogy kevés időnk volt pihenni, jól kezdtük a második mérkőzésünket is. A második negyedben azonban mintha rövidzárlatot kaptunk volna, nem találtuk az emberünket, és több, mint tizenöt ziccert hibáztunk el. Innentől már csak futottunk az eredmény után. Hiába osztottuk újra a négyeseket, és hiába cseréltünk folyamatosan, nem tudtunk túllépni a fáradtságon. Sajnálom, hogy egy jó első mérkőzés után rossz szájízzel hagytuk el a pályát. Remélem a jövőben többen elő tudnak majd lépni azok közül , akiknek nagyobb terhet helyeznénk a vállára” – összegezte Kapornai Dóra.

Zuglói Sasok Hermann – Vasas Bolhák 76 – 24 (8-11, 30-0, 14-13, 24-0)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Bogdán Fanni 5, Toman Zsófi 5, Pátzay Sára 3, Éber Janka 3, Sebestyén Emma 2, Deák Nóri 1, Lakatos Jázmin 1, Jusztin Áfra 1, Balás-Piri Kata 1, Bilkei-Gorzó Franciska 1, Zeibig Emma 1