A Vasas Bolhák kenguru csapata a hétvégén az MTK Budapest ellen mérettette meg magát. Jó lendülettel kezdtek lányaink, ellenfelünk azonban lassan felül tudott kerekedni rajtuk.

“A mérkőzést nagyon összeszedetten kezdték a lányok, így egy 8-2-es állással indítottunk. Egy időkérés után az MTK csapata felzárkózott, így döntetlennel fordultunk a második negyedre. A forduló előtt több technikai elemet is gyakoroltunk a mérkőzésre, hogy éles helyzetben megtudjuk csinálni, ezeket a lányok szépen hajtották végre. A második félidőben a bedobásokat nem tudtuk többször véghez vinni és az ezekből keletkezett eladott labdákból lett a különbség a mérkőzésen. A vereség ellenére ugyan ebben a csoportban maradtunk, így várjuk a következő fordulóban az ellenfelet, hogy tudjunk javítani. Jakó-Szalai Zitát kiemelném, támadásban és védekezésben is remekül hajtotta végre a kért és gyakorolt feladatokat” – mondta a csapat edzője, Mecséri Alexandra.

Vasas Bolhák – MTK Budapest 36-49 (10-10, 9-16, 12-10, 5-13)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Jakó-Szalai Zita 14, Szemerédi Szonja 8, Péter Zsófi 5, Szabó Emma 3, Gaál Száva 3, Horváth Csilla 1, Bogyó Laura 1, Horváth Emma 1, Sepsey Lili, Lacfi Lotti