Feléhez ért a női NBI/A alapszakasza, a 11. fordulóban a Vasas Akadémia Zalaegerszegre utazik. Újabb nehéz párharc vár Földi Attila lányaira, a ZTE ugyanis hozta utolsó három meccsét, így kijelenthető, ellenfelünk jó formában van.

Nem sikerült túl fényesen a múltheti, TFSE-MTK elleni találkozó, sőt. A Vasas Akadémia vezetőedzője úgy nyilatkozott, talán ez volt az idei szezon leggyengébb mérkőzése. Görcsösen, pontatlanul játszottunk az újonc ellen, amely ezt kihasználva magához ragadta az irányítást. Fiatal csapatkapitányunk, Tóth Orsi is sérülést szenvedett,

A ZTE már a második fordulóban meglepetést okozott hazai pályán, hiszen 80-71-re legyőzte a Győrt. Utóbbi három találkozójukat is hozták, a PINKK-et és a BEAC-ot simán, a TFSE-MTK-t hét ponttal verték a zalaiak. Nem lesz tehát könnyű dolgunk, ha meg akarjuk lepni a tabella hetedik helyezettjét, Földi Attila lányai azonban biztos nem fognak feltett kézzel érkezni Zalaegerszegre.

„Mostani ellenfelünk talán még erősebb, mint a múltheti, azonban mindenképp jobb játékra számítok, hiszen a TFSE ellen a szezon eddigi leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz a ZTE ellen idegenben, egy nagyon jó csapatról van szó, de mindenképp helyt kell állnunk, és reagálnunk a múlt heti betlire” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A ZTE NKK – Vasas Akadémia találkozó szombaton 19:00-kor kezdődik a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban.