Két remek hazai győzelmet követően a Vasas Akadémia felnőtt csapata útnak indul. Lányaink szombaton az Atomerőmű KSC Szekszárd otthonába látogatnak, ahol eddig mindössze két csapat tudott győzni.

A hiányzók ellenére jó formában van Milos Pavlovic együttese, legutóbbi két hazai találkozónkat sikeresen megnyertük, életben tartva ezzel a Play Off szereplést. A PINKK és a CEKK ellen is szoros végjátékot követően született siker, amitől joggal nőtt fiatal csapatunk önbizalma. Két idegenbeli találkozó vár ránk még az alapszakaszban, várhatóan egyik sem lesz sétagalopp. A Szekszárd otthonában kezdünk szombaton, ahol eddig mindössze két csapat tudott győzni.

A Sopron mellett csupán a Győrnek sikerült az idei szezonban nyernie Szekszárdon, a KSC 15-4-es mérleggel jelenleg pont e két csapat mögött áll a tabella harmadik helyén. Hétvégi ellenfelünk épp a Sopron ellen kapott ki szerdán 49-74-re, a szekszárdiak azonban magabiztos teljesítményt nyújtanak a bajnokságban sőt, Európa Kupa csoportjukat is veretlenül vezetik. Nehéz mérkőzésre számíthatunk tehát, legalább olyan hőfokon kell égnünk, mint a CEKK elleni találkozón, ha borítani szeretnénk a papírformát.

„A bajnokság egyik legjobb csapatához látogatunk, nagy kihívás áll előttünk. Úgy érzem, nincs rajtunk nyomás, szeretnénk jól játszani és egyenrangú ellenfelei lenni a Szekszárdnak. Ez az egyik legjobb módja, hogy saját játékunkat is tudjuk fejleszteni. Nehéz meccs vár ránk, d igyekszünk jó mérkőzést játszani” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozat itt tekinthető meg.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd – Vasas Akadémia találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Szekszárd Városi Sportcsarnokban.

A mérkőzésről élő online stream elérhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.