Vasárnap a PEAC-Pécs otthonába látogat a Vasas Akadémia felnőtt csapata.

Két nehéz mérkőzés után ismét kemény ellenfelünk lesz a hétvégén, Földi Attila csapata ezúttal Pécsre látogat, ahol a PEAC lesz az ellenfél.
A pécsiek négy mérkőzést játszottak már le a bajnokságban két győzelemmel és két vereséggel jelenleg a tabella hetedik helyét foglalják el. Meszlényi Róbert együttese a Szekszárdtól és a DVTK-tól kapott ki eddig, mindkét mérkőzésen szoros végeredmény született (a Szekszárd ellen 55-50, míg a DVTK ellen 82-77), míg az MTK a CEKK elleni párharcot győzelemmel zárták a pécsiek (az MTK ellen 76-47, a CEKK ellen 71-70).

A Vasas Akadémia eddig két bajnoki mérkőzésen van túl, a sokkal esélyesebb Szekszárd és a Győr is győzni tudott ellenünk.
Földi Attila, csapatunk vezetőedzője több szempontból is nehéz mérkőzésre számít, hiszen a pécsiek vitathatatlanul nagyobb erőt képviselnek nálunk, ráadásul az ifjúsági olimpiai szereplés miatt körülbelül egy hete edz újra együtt a teljes csapat. „Szeretnénk megint azt a harcos arcunkat mutatni, mint az első fordulóban, Győrben. Most is egy nagyon erős csapat ellen kell bizonyítanunk” – mondta Földi Attila, a Vasas Akadémia vezetőedzője. A teljes interjút megtekinthetik YouTube csatornánkon, az alábbi linken: https://youtu.be/urEwlApsajQ

A mérkőzés vasárnap 17:00-kor kezdődik a Lauber Dezső Sportcsarnokban.