A Vasas Akadémia felnőtt csapata szombaton az Aluinvent DVTK otthonába látogat a női NBI/A 17. fordulójában. Nehéz mérkőzésre számíthatunk, a diósgyőriek ugyanis még veretlenek hazai pályán.

Rendkívül nehéz időszakon van túl Földi Attila csapata, utolsó három mérkőzésén ugyanis a Vasas Akadémia karnyújtásnyira volt a győzelemtől. Nem jártunk azonban sikerrel, és a szerencse sem lett közelebbi barátunk. Egy ilyen időszak után nehéz újra pályára lépni, lelkileg azonban nagyon fontos bizonyítanunk, hogy nem törtünk meg, tovább vívjuk saját harcunkat, és küzdünk a kitűzött célokért.

Szombati ellenfelünk remek formát mutat a bajnokságban, utóbbi hat mérkőzéséből mindet megnyerte. Szekszárdi sikerével a DVTK lépéselőnybe került a közvetlen rivális KSC Szekszárddal szemben. Nincs azonban megállás, hiszen a bajnoki tabella élén nagyon sűrű a mezőny, így a diósgyőrieknek minden mérkőzésen a maximumot kell nyújtaniuk.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a bajnokság egyik legerősebb csapatának otthonába látogatunk, amely ebben a szezonban eddig csak Európa Kupás csapattól kapott ki hazai pályán. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy jobb meccset játszunk a DVTK ellen Miskolcon, mint amilyet Pasaréten játszottunk, azonban nem ez az a mérkőzés, amit kötelező megnyernünk” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

Az Aluinvent DVTK – Vasas Akadémia találkozó szombaton 16:00-kor kezdődik a Generali Arénában.