Bő egy hónapja láthattuk utoljára a Vasas Akadémia felnőtt csapatát Pasaréten, lányaink pedig azóta szárnyalnak. A BEAC elleni győzelmet követően ismét fővárosi rangadó vár ránk, ezúttal a TFSE-MTK lesz az ellenfél.

Három meccses veretlenségi szériában van a Vasas Akadémia a Tippmix Női NBI/A-ban, remek formában és jó hangulatban várják tehát lányaink, hogy újra hazai pályán bizonyíthassanak. Négy mérkőzés vár még ránk az idei évben, amiből kettőt közvetlen riválisaink ellen fogunk játszani. Ilyen lesz a szombati találkozó is, ahol egy újabb fővárosi csapattal nézhetünk farkasszemet.

Hozzánk hasonlóan a TFSE-MTK is három meccses győzelmi szériával rendelkezik, hétvégi ellenfelünk a CEKK-et, a Csatát és a BKG-t is maga mögött hagyta az utóbbi egy hónapban. A jó formában lévő budapesti együttes határozott céllal érkezik Pasarétre, fontos győzelem lehet ez mindkét csapat számára.

“Remek formában lévő csapat érkezik hozzánk a hétvégén, akik ráadásul nagyon erősek center poszton. Nem lesz egy könnyű mérkőzés, de készülünk taktikailag , tudjuk mit kell tennünk. Az elmúlt hetek edzésmunkájával elégedettek lehetünk, ráadásul a győzelmek plusz löketet adtak a csapatnak. Ettől függetlenül nehéz mérkőzésre számítok, ezért biztatnám a Vasas szurkolókat, hogy látogassanak el Pasarétre szombaton és segítsék a lányokat a lelátóról” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – TFSE-MTK bajnoki találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden Vasas szurkolót és kosárlabda szimpatizánst szeretettel várunk.