Szerdán ismét pályára lép NBI/A-s csapatunk, Milos Pavlovic tanítványai ezúttal az egyetlen veretlen fővárosi együttessel fognak megmérkőzni. A Ludovika-FCSM Csata látogat Pasarétre.

Komoly próbatételeken van túl a Vasas Akadémia felnőtt csapata, ami a szezonkezdést illeti, hiszen a Sopron Basket elleni nyitányt követően már egy szekszárdi találkozón is túl vagyunk. A kedvezőtlen sorsolás pozitívuma talán az lehet, hogy nagyobb nyomás nélkül tudtunk készülni az első hetekben, ahol a csapatok többségénél még be tud csúszni néhány váratlan hiba. A múlt hétvégi mérkőzés már jól tükrözte Milos Pavlovic terveit az idei évadra, lányaink ugyanis nagyot küzdöttek a Szekszárd otthonában. Nem változott tehát a harci kedv, amire szerdán is nagy szükség lesz.

Idei első győzelmünk útjában a Ludovika-FCSM Csata áll, amely szép rajtot vett a 2021/22-es szezonban. A hazai bajnokságban a DVTK és a PINKK legyőzésével eddig veretlenül áll fővárosi ellenfelünk, amely ráadásul az Európa Kupa csoportkörébe is bejutott.

„Egy újabb nehéz ellenféllel mérkőzünk meg, akik ráadásul nagyon jól kezdték meg a szezont. Megpróbáljuk minél több hibára kényszeríteni őket, és ebből építkezni támadásban. Már Szekszárdon is jól játszottunk, bízom benne, hogy sikerül megszerezni idei első győzelmünket” – nyilatkozta a mérkőzés előtt a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – Ludovika-FCSM Csata bajnoki találkozó szerdán 19:30-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

A mérkőzés továbbra is élőben nézhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.