2021-ben folytatódik a női NBI/A bajnokság, a Vasas Akadémia a 19. fordulóban a ZTE NKK csapatát fogadja Pasaréten.

Gyorsan le kell ráznunk a szilveszter fáradalmait, hiszen vasárnap újra tétmérkőzésen lép pályára felnőtt csapatunk. Nem volt egyszerű a mögöttünk álló időszak, lányaink nehéz ellenfelekkel vívtak komoly párharcokat. Legutóbb épp az Aluinvent DVTK ellen, ahol ugyan az első félidő nem úgy sikerült, ahogy terveztük, a második két negyedben remekül játszottunk. Vasárnap ismét Pasaréten bizonyíthatunk sőt, talán győzelemmel is köszönthetjük a 2021-es évet.

Erre minden esély megvan, hiszen a ZTE NKK jelenleg győzelem nélkül áll a bajnoki tabella alján. Legutóbb a PEAC-Péccsel találkoztak a zalaegerszegiek, ahol huszonhat pontos vereséget szenvedtek. Eddig az alsóházi riválisok is magabiztosan tudtak nyerni a ZTE ellen, amely valószínűleg minden adandó alkalmat próbál kihasználni, hogy megszerezze első győzelmét a szezonban.

„Maximálisan igyekszünk felkészülni a ZTE elleni találkozóra, így bízom benne, hogy jó eséllyel vághatunk neki a találkozónak. Budácsik Dorkával ismét számolhatunk, ami nagy segítség a palánk alatti rotációban” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozat itt tekinthető meg.

A Vasas Akadémia – ZTE NKK találkozó szerdán 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

A mérkőzést továbbra is zárt kapuk mögött rendezik, élő online stream elérhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.