Fővárosi derbit rendeznek a női NBI/A 14. fordulójában, a Vasas Akadémia az NKE-FCSM Csatát fogadja Pasaréten. Hétvégi ellenfelünk eddig meggyőző, stabilt teljesítményt nyújt, nem lesz tehát könnyű dolgunk a 2020-as év első mérkőzésén.

Az idei évben először telhet meg a Vasas Pasaréti Sportcentrum lelátója vasárnap, Földi Attila lányai ugyanis hazai pályán köszöntik a 2020-as évet. A tavalyi év utolsó találkozóján a Szekszárd ellen nem jött ki a lépés, és bár a végére sikerült kozmetikázni az eredményen, vezetőedzőnk nem volt megelégedve a csapat teljesítményével. Eltelt egy hét, így újra bizonyíthatunk, azonban korántsem számíthatunk sétagalopra.

A Csata nagyon stabil teljesítményt nyújt eddig a szezonban, tíz győzelemmel és három vereséggel jelenleg a bajnoki tabella harmadik helyén áll, ráadásul mindössze a Sopron és a DVTK tudott felülkerekedni Tursics Krisztián tanítványain.

„Ismét a bajnokság élmezőnyébe tartózó ellenféllel nézünk farkasszemet, így természetesen nehéz mérkőzésre számítok, azonban nagyon bízom benne, hogy a múltheti gyenge teljesítményünk nem fog megismétlődni, és tudunk egy szoros párharcot vívni” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – NKE-FCSM Csata találkozó vasárnap 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.