Szokatlan időpontban, péntek este rendezik Pasaréten a Tippmix Női NBI/A Play-Off negyeddöntőjének második mérkőzését. Az előny a Sopron Basketnél van, amely holnap szeretné lezárni a párharcot. Milos Pavlovic tanítványainak hazai pályán kell bizonyítaniuk, de nem lesz könnyű dolguk.

Szusszanásnyi pihenő és egy rövid felkészülés után pénteken újra pályára lép a Vasas Akadémia a Play-Off negyeddöntőjében. A második mérkőzést a Pasaréti Sportcentrumban rendezik, lányaink tehát hazai közönség előtt csaphatnak össze a címvédő Sopron Baskettel. Idegenben nem borult a papírforma, bár Milos Pavlovic együttese derekasan küzdött és meg tudta nehezíteni a gigász dolgát. Sokáig tartottuk a lépést Sopronban, ami főleg a jó védekezésnek volt köszönhető, támadójátékunk és helyzetkihasználásaink azonban nem voltak elegendőek a szoros végjátékhoz. Nem változik a cél hazai pályán sem, fiatal csapatunknak extrát kell nyújtania, de mivel a párharc két győzelemig tart könnyen lehet, hogy már holnap lezárul számunkra a Play-Off első köre.

Nincs értelme arról beszélni, mekkora különbség van a két csapat között, ennek ellenére sikerült egy kifejezett jó mérkőzést játszanunk Sopronban. Ezt a teljesítményt igyekszünk megismételni hazai pályán, hiszen a legjobbak ellen is harcolni kell – nyilatkozott a mérkőzés előtt a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – Sopron Basket találkozó pénteken 19:15-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.