A hétvégi PINKK elleni összecsapást követően szerdán újra pályára lép a Vasas Akadémia. A helyszín ezúttal Pasarét, ellenfelünk az Atomerőmű KSC Szekszárd lesz.

Alig telt el néhány nap a PINKK elleni győzelmünket követően, ismét mezt kell húznia Milos Pavlovic lányainak. Jól kezdődött csapatunk számára a bajnokság, hiszen magabiztos játékkal sikerült győznünk idegenben, ráadásul több játékos is remek teljesítményt nyújtott. A megváltozott menetrendnek köszönhetően szerdán és szombaton is bajnoki mérkőzést rendeznek, holnap az Atomerőmű KSC Szerkszárd érkezik Pasarétre. Sajnos továbbra sem számíthatunk két alapemberünkre, Radócz Fanni és Sara Heljic ugyanis továbbra is sérült, utóbbinál ráadásul úgy tűnik, nagyobb a baj.

Légiósok terén szinte teljesen kicserélődött a szekszárdi keret, a Csatától Zala Friskovec, az Aluinvent DVTK-tól pedig Maja Skoric és Cyesha Goree érezett. Zseljko Djokics lányai az első fordulóban szoros találkozón győzték le a PEAC csapatát, a szerdai találkozó pedig főpróbának számít a Szekszárd számára, amely a hétvégén Sopronba látogat.

“A bajnokság egyik legerősebb csapata ellen lépünk pályára, így természetesen nehéz mérkőzésre számítok. Rengeteget dolgozunk azért, hogy ilyen csapatok ellen is emelt fővel lépjünk pályára és méltó ellenfelei tudjunk lenni akár a Szekszárdnak is. Jó felmérő lesz ez számunkra, hogy lássuk, hol is tartunk” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – Atomerőmű KSC Szekszárd találkozó szerdán 19:30-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

A koronavírus járvány miatt a mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.