Rögtön két győzelmet is szereztek a hétvégén a Vasas Bolhák, U11-es lányaink fáradságot nem ismerve harcoltak a PSE Párducok és a Zsíros Akadémia Kőbánya/ Harmat ellen.

„Döcögősen kezdtük a találkozót, így az első negyedben nem láttuk azokat a lányoktól, amiket a mérkőzés elején megbeszéltük. A második negyedtől kezdve azonban egy olyan agresszív és jó védekezést mutatott a csapat, amivel nagyon sok labdát tudtunk szerezni és ezzel megtudtuk szerezni első győzelmünket” – mondta a csapat edzője, Mecséri Alexandra.

Vasas Bolhák – PSE Párducok 61-33 (7-8, 17+5 – 12+5, 14-2, 18-6)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Deák Nóra 14, Jakó-Szalai Zita 12, Mayr Jana 11, Örsi Anna 11, Sepsey Lili 6, Bogyó Laura 4, Péter Zsófi 1, Horváth Emma 1, Horváth Csilla 1, Kuzma Zoé, Gaál Száva, Szabó Emma

„A második mérkőzést a Kőbánya ellen játszottuk. Sokszor találkoztunk már velük így tudtuk, hogy szoros mérkőzés lesz. Ennek ellenére megszerettük volna megszerezni második győzelmünket is. A fáradtság ellenére küzdött a csapat szívvel-lélekkel, így két győzelemmel tudtuk zárni a fordulót. Összességében a lányokon nagyon jó látni, hogy rengeteget fejlődtek év eleje óta. Külön kiemelném Deák Nórit, aki mind a kettő mérkőzésen hátán vitte a csapatot és olyan nagy küzdést láthattunk tőle, amiből a többiek is erőt merítettek” – értékelt a csapat edzője, Kapornai Dóra.

Zsíros Akadémia Kőbánya/ Harmat – Vasas Bolhák 45-62 (13-16, 11+1 – 13+3, 8-14, 12-16)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Mayr Jana 27, Deák Nóra 11, Jakó-Szalai Zita 9, Péter Zsófi 5, Bogyó Laura 5, Sepsey Lilli 3, Gaál Száva 2, Kuzma Zoé, Horváth Emma, Örsi Anna, Horváth Csilla, Örsi Anna