NBI/B-s csapatunk hazai pályán fogadta a Sopront a hétvégén. Szoros párharcot hozott a találkozó, melyből végül mi kerültünk ki győztesen.

“Rendkívül hullámzó teljesítményt nyújtottunk ezen a mérkőzésen. Annak ellenére, hogy jól működött a védelmünk és sok szerzett labdánk volt, sok eladott labda is jellemezte a játékunkat, így nem tudtunk magabiztos győzelmet aratni. Tizennégy labdát szereztünk az első félidőben, amiből csupán minimális előnyt sikerült kovácsolni. A túloldalon is hasonló hibák voltak, így kiegyenlített párharcot hozott a mérkőzés. A félidőt követően támadójátékunk feljavult, ám sajnos a védekezés kárára. Abszolút meg volt az esélye ellenfelünknek megnyerni ezt a találkozót, kellő kitartással és koncentrációval azonban ezt nem engedtük. Végig küzdöttünk, ez döntötte el a meccset. Gratulálok ezért a lányoknak, külön dicséretet érdemel Kun Rita (18 IBM, 8 pont, 13 lepattanó) Dúl Terka (15 IBM, 14 pont, 3/10 tripla, 5 szerzett labda). Csak így tovább” – mondta a csapat edzője, Igor Skocovski.

Vasas Akadémia II – Sportdarázs SMAFC 55-50 (19-14, 10-8, 18-18, 8-10)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Antal F. 3, Van Rijs L. 8, Dúl T. 14, Siklós D. 6., Kuncz P. 6, Lőrinczy P. 4, Nagy L., Kun R. 8, Bartos B., Kuncz B. 6, Vukmir A., Tóbel L.
Sportdarázs SMAFC: Tarr S. 11, Kocsis F. 4, Bakó P. 12, Szeli K. 13, Gottschling P. 2, Ács L. Deák K., Karácsony T. 3, Ács A. 3, Molnarova A. 2