Kadett/B csapatunk az MTK Budapest ellen lépett pályára a regionális bajnokság soron következő fordulóján. Hatékonyak voltak támadásaink, melynek köszönhetően sikerült megnyerni a találkozót, a védekezéssel azonban még nem volt teljesen elégedett a csapat edzője.

“Támadójátékunkkal ezen a mérkőzésen is elégedettek lehetünk. Gyorsindításaink és felállt védelem elleni játékunk is jó és eredményes volt. Azonban ahhoz, hogy jól védekezzen a csapat, még sokat kell veszekednem a játékosokkal. Az előző MTK elleni mérkőzéshez képest léptünk előre, de még mindig van hova fejlődnünk. Gratulálok a lányoknak, hogy győzelemmel tudtuk zárni a bajnokságnak ezt a szakaszát” – értékelt a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Vasas Akadémia /B – MTK Budapest 75-68 (19-14, 21-20, 18-21, 17-13)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/B: Czirkos P. 26, Kendelényi L. 16, Harmati E. 14, Dúl F., Csercsa E. 4, Csere: Ábrahám E. 4, Fodor J. 5/3, Schannen Z. 4, Mayr L. 2, Kaszás L., Kiss K., Marton O.
MTK Budapest: Ilcsik B. 25, Németh-Kahn M. 2, Horváth B. 11, Soós K. 14/3, Tamkó H. 10/3, Csere: Takács-Váry A. 4, Küsmödi E., Vita R., Mendelényi Z. 2