Megkezdődött az NBI/B bajnokság is, csapatunk pedig Kecskemétre látogatott az első forduló alkalmával. Bár sok hibával játszottunk, sikerült győzelemmel kezdeni a szezont a piros csoportban.

“A mérkőzést rosszul kezdtük, és olyan hibákat vétettünk, amiket nem szabadott volna. A nyögvenyelős kezdés eredménye az volt, hogy csak egyetlen ponttal vezettünk negyed végén. A másodikban aztán sikerült okosabban kijátszani a kecskemétiek kettőzését palánk alatt, így sikerült ellépni 15 ponttal. A második félidőben azonban sokat kapkodtunk, nagyon sok labdát eladtunk, és bár a győzelmünk nem forgott veszélyben, megnehezítettük saját dolgunk. Érezhető volt, hogy ez az első meccs és, hogy a játékosok nem edzenek együtt, hanem két csapatból vannak összeállítva. Ráadásul ez volt a hétvége harmadik mérkőzése. Mindezek ellenére jobban kell játszanunk a jövőben, és kijavítani a hibákat” – mondta a csapat edzője, Földi Attila.

Kecskeméti KC – Vasas Akadémia 56-63
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Budácsik D. 12, Dúl T. 3, Siklós D. 2, Mudra V. 8, Smailbegovic N. 4, Kuncz P. 16, Salamon Zs. 2, Madár K. 5, Kun R. 4, Madár E. 6, Hizsnyik D. 1