A hétvégén megkezdődött a Budapest Bajnokság a gyerek korosztálynak.

A mutatott játék alapján nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amennyi a végeredményből látszik. Fizikálisan és képzettségben továbbra is fejlődnünk kell, viszont a múltkori összecsapáshoz képest már látszódik az előrelépés. Kevesebb eladott labdánk volt a saját félpályánkon, rendre át tudtuk vinni a játékszert. A gondok a felállt védelem ellen kezdődtek, nem becsültük meg a labdákat, sok pontatlan passzunk volt, melyekből az ellenfél támadhatott.  „Egész szépen sikerült alkalmazni az oldalbedobás utáni befutást, és a besegítést védekezésben. Add és fuss játékból, ha sikerült helyzetig eljutnunk sajnos közelről is mellé dobtunk jó párat, ezt továbbra is gyakorolni kell.
Összességében a 76 kapott pont még mindig rengeteg, de nem voltam csalódott a meccs után. Végig küzdöttek, koncentráltak a lányok, hallgattak az utasításokra, és többször is sikerült lefutnunk ellenfelünket, mely kosarat eredményezett” – mondta Kiss Máté, a csapat edzője.

Kaszás Girls – Vasas Amazonok 76-48 (22-8, 16-11, 22-19, 16-10)
Pontszerzők:
Kaszás Girls: Hanori Lara 12, Babay-Bognár Kinga 20, Czirkos Anna 23,
Csicsvári Zelma 8, Sterbenz Dóra 4, Pompos Anna 4, Henglár Zita 4, Bobuos Mandula 1
Vasas Amazonok: Szíj-Krisánszky Zoé 10, Fábián Szofi 12, Dúl Fanni 8, Lengyel Luca 6, Nyírő Róza 5, Kiss Kamilla 3, Kaszás Lili 4