Nem jutott sok idő megünnepelni a hétvégi Csata elleni bajnokit, Milos Pavlovic tanítványai ugyanis szerdán ismét pályára lépnek. Ezúttal hazai pályán játszhatjuk a hétközi fordulót, az UNI Győr MÉLY-ÚT csapatát fogadjuk.

Rögtön munkába lendült a vasárnapi bravúr után a Vasas Akadémia felnőtt csapata, mivel szerda-szombat ritmusú hét vár lányainkra. Motiváltan és nagy önbizalommal vághatunk neki a sűrű hétnek, hiszen meggyőző teljesítménnyel szereztük meg a 2022-es év első győzelmét a Ludovika-FCSM Csata ellen. A remek összjáték mellett egyéni teljesítmények is hozzájárultak a sikerhez, Tóth Orsi 20 dobott pontja és 9 lepattanója az az egész fordulóból kitűnt, ezért az MKOSZ által „meghívást kapott” a forduló válogatottjába. Szükség is lesz az önbizalomra, szerdai ellenfelünk ugyanis az UNI Győr MÉLY-ÚT, amely kiváló formában van.

Öt meccses veretlenségi sorozatot követően érkezik Pasarétre Iványi Dalma együttese, amely jelenleg a bajnokság harmadik helyén áll. Mindössze négy veresége van eddig a győrieknek, amelyek közül kitűnik a BEAC elleni botlás. Ellenfelünk olvasatában ez azt jelenti, nem fér bele több hiba, ha a dobogón akarják zárni az alapszakaszt, nekünk viszont motiváció, hiszen egy olyan csapat győzte le az óriást, aki ellen sikerült nyernünk.

„Nem kérdés, hogy a Győr az esélyese a szerdai találkozónak, minden apró részletre oda kell figyelnünk, hogy meccsbe tudjunk maradni. Kulcskérdés lesz, hogy mennyire tudunk majd jól teljesíteni a festékben, valamint mennyire tudjuk majd megakadályozni a kinti dobásokat. Magabiztos vagyok a csapatomat illetően, de szinte hiba nélkül kell játszanunk ahhoz, hogy győzelmi esélyeink legyenek” – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőeszője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – UNI Győr MÉLY-ÚT találkozó szerdán 19:30-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.