A csütörtöki Magyar Kupa negyeddöntőt követően nem volt idő hátradőlni, hiszen vasárnap rendkívül fontos mérkőzés következik a bajnokságban. Milos Pavlovic együttese az E.ON ELTE BEAC csapatát fogadja hazai pályán az alapszakasz 19. fordulójában.

Izgalmas mérkőzés és parázs hangulat várható vasárnap Pasaréten, a BEAC elleni fővárosi rangadó ugyanis az elmúlt években mindig nagy csatát eredményezett. 74-86-os győzelmet értünk el novemberben az odavágón, pontszerzés tekintetében azonban jelenleg rosszabbul állunk. Hosszú idő után végre teljes kerettel készülhetnek lányaink, hiszen Katrina Pardee is felépült sérüléséből. Légiósunk játéka sokat lendíthet a Vasas szekerén a folytatásban, ám a Győr elleni kupameccsen láthattuk, hogy nincs még száz százalékos formában. A csütörtöki mérkőzés miatt nem maradt sok időnk a felkészülésre, de biztosak lehetünk benne, hogy Milos Pavlovic tanítványai győzni akarnak majd hazai pályán. Ehhez azonban lelkes szurkolótáborunk biztatására is szükség lesz.

Fővárosi ellenfelünk megelőz minket a bajnoki tabellán, nyolc győzelemmel és tíz vereséggel jelenleg a hatodik helyen áll. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a BEAC-nak nehezebb sorsolása van az alapszakasz végét illetően, éppen ezért lehet fontos az újbudaiaknak, hogy eredményesen zárjanak Pasaréten. A Magyar Kupában is érintett csapat hozzánk hasonlóan pályára lépett csütörtökön, Kovács Andrea együttese 102-64-es vereséget szenvedett a DVTK-Hun-Therm otthonában. Két a kupából kieső csapat találkozik tehát vasárnap, hogy önbizalmat gyűjtsön az alapszakasz hátralevő részére.

Sem a regenerációra, sem a felkészülésre nem maradt sok időnk a csütörtöki kupameccset követően, éppen ezért a legjobbunkat kell nyújtanunk, ha győztesként akarjuk elhagyni a pályát – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – E.ON ELTE BEAC találkozó vasárnap 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.