Nem töltötte pihenéssel a hosszú hétvégét felnőtt csapatunk, szerdán ugyanis újabb fontos mérkőzés vár lányainkra. A Tippmix Női NB/A bajnokság 8. fordulóján nem kell messzire utaznunk, ellenfelünk ugyanis az E.ON ELTE BEAC lesz.

Ahogy a hétvégi győzelmünket követően vezetőedzőnk is említette nehéz, ám ugyanakkor nagyon fontos időszak előtt áll a Vasas Akadémia, mivel sorra jönnek a szoros párharcok. A CEKK elleni siker után Milos Pavlovic azt nyilatkozta, hogy a soron következő négy mérkőzést szeretné megnyerni csapatunk, ami nem is tűnik lehetetlen küldetésnek. Játékosaink jó formában vannak, nincs panasz a csapatösszhangra, ráadásul visszatért  sérüléséből Madár Eszti, aki már a ceglédiek ellen is bizonyítani tudott. Minden adott tehát, hogy egy jó szériával zárja a Vasas a 2022-es évet, ehhez azonban holnap is a maximumot kell nyújtanunk.

Soron következő ellenfelünk berúgta az ajtót a szezon elején, amikor az első mérkőzésen hazai pályán legyőzte a Szekszárd együttesét. Az E.ON ELTE BEAC jelenleg négy győzelemmel a tabella hatodik helyén áll, éppen minket előznek meg. Fővárosi riválisunk a PINKK a TFSE és a BKG csapatát is maga mögött hagyta, ráadásul három mérkőzés óta veretlenek. Erős magyar maggal rendelkeznek, amit jól egészít ki a két ponterős légiós, a szerdai mérkőzésre kilátogató nézők biztosan kemény harc szemtanúi lesznek.

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a BEAC ugyanis bizonyította már a szezon során, hogy nagyszerű csapat. Támadásban egy komplex csapatról beszélünk, több játékosuk is van, akik a pálya minden területéről veszélyesek lehetnek a gyűrűre. A kulcs ezáltal a védekezés lesz, jól kell reagálnunk és megnehezítenünk ellenfelünk dolgát. Összességében bízom abban, hogy győzni fogunk – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni.

Az E.ON ELTE BEAC – Vasas Akadémia találkozó szerdán 17:00-kor kezdődik a Gabányi László Sportcsarnokban.