Alig volt időnk kipihenni a szilveszteri fáradalmakat, máris szurkolhatunk lányainknak. A Tippmix Női NBI/A bajnokság 14. fordulójában a Ludovika FCSM-Csata csapatához látogatunk.

Ismét egy olyan mérkőzés van kilátásban, amire nem volt sok ideje felkészülnie Milos Pavlovic csapatának. A karácsonyi pihenőt követő Atomerőmű-KSC Szekszárd elleni találkozót követően ezúttal a Ludovika-FCSM Csata ellen lépünk pályára. Az októberi odavágón minden esélyünk megvolt a győzelemre, a gyenge rajt azonban rányomta bélyegét a meccsre. Nehéz lesz újra formába lendülni egy újabb pihenő után, ám a budapesti helyszín miatt lányaink bíznak a Vasas szurkolók jelenlétében.

Három meccses nyeretlenségi szériát szakított meg holnapi ellenfelünk néhány napja, amikor a Csata idegenben tudott győzni a PINKK-Pécsi 424 otthonában. Nem lesz könnyű dolga lányainknak, hiszen Tursics Krisztián együttese jelen pillanatban az ötödik helyen áll. Nagy szüksége lenne ellenfelünknek is a győzelemre, mivel a tabella közepe rendkívül sűrű a bajnokság második felére fordulva.

„Nem soron következő ellenfeleinkkel, sokkal inkább saját magunkkal kell foglalkoznunk az elkövetkezendő időszakban. Ismét szünet hátráltatta a felkészülésünket, bízom benne, hogy az első másodperctől fogva oda fogjuk tenni magunkat. Fizikálisan és mentálisan is nehéz lesz az újévi rajt, de bízom a csapatban” – mondta Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A Ludovika-FCSM Csata – Vasas Akadémia találkozó vasárnap 18:30-kor kezdődik a Ludovika Arénában.