A hétvégén rendezik a Tippmix Női NBI/A bajnokság 7. fordulóját, amelyben a Vasas Akadémia a VBW CEKK Ceglédet fogadta hazai pályán. A mezőny legjobbjai után végre olyan csapatokkal nézünk farkasszemet az elkövetkezendő hetekben, amelyek ellen reális győzelmi esélyeink vannak. 

Nehéz időszakon van túl felnőtt csapatunk, a legutóbbi fordulókban ugyanis csak top ellenfelekkel játszottunk. Éppen ezért csalóka lehet a Vasas 10. helyezése a bajnokságban, de szombaton végre fordulhat a kocka. Zsinórban öt olyan odavágó vár Milos Pavlovic együttesére, ahol újra győzelmi esélyekkel léphetünk pályára. Lányaink számára is megterhelő volt az elmúlt néhány hét, Papp Diáék azonban folytatják a kemény munkát és ki vannak éhezve a sikerre. Szombaton hazai pályán szakadhat meg az egy hónapja tartó nyeretlen széria, éppen ezért feltétlen számítunk a szurkolók támogatására is.

Hétvégi ellenfelünk hozzánk hasonlóan egy győzelemmel és öt vereséggel áll, a ceglédiek épp a legutóbbi fordulóban tudtak nyerni a PINKK ellen. Rendkívül erős légiósok érkeztek a CEKK-hez a nyáron, akik már most húzóemberekké váltak, épp ezért néhány mérkőzésük hajszálon múlott. Minkét csapat számára tehát rangadónak számít a szombati összecsapás, ez adhatja meg a szurkolók számára a pikantériát.

Egy újabb nehéz, de talán annál fontosabb mérkőzés vár ránk szombaton, hiszen az utóbbi időben nem sikerül nyernünk, de nagyon szeretnénk megszakítani ezt a sorozatot. A Csata elleni meccshez hasonlóan újra egy jó hazai találkozót szeretnénk játszani, bízom benne, hogy a játékosok átérzik e párharc fontosságát – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – VBW CEKK Cegléd találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.