A hétvégi DVTK elleni vereség után szerdán újra hazai pályán játszik a Vasas Akadémia felnőtt csapata. Ellenfelünk a PINKK-Pécsi 424 lesz.

A két csapat  hét-hét lejátszott mérkőzést követően két győzelemmel és öt vereséggel, fej-fej mellett áll a magyar bajnokságban. A pécsiek a BEAC-ot és a CEKK-et győzték le hazai pályán, idegenben azonban három ponttal kikaptak a Vasas Akadémia által legyőzött MTK-tól.

A szerdai győzelem tehát kulcsfontosságú lehet mindkét csapatnak a jövőre nézve, így kemény párharcra számíthatunk. Nagy kérdés, hogy sérült játékosaink, Dombai Réka és Bach Boglárka milyen állapotban vannak, és mennyit tudnak hozzátenni a szerdai meccshez.

„A hétvégi DVTK elleni meccshez képest a szerdai egy teljesen más mérkőzés. Rengeteget fogunk készülni a PINKK ellen, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen zárjuk ezt a párharcot, reméljük a sérültjeink is pályára tudnak majd lépni, igyekszünk a maximumot nyújtani” – nyilatkozott a csapat vezetőedzője, Földi Attila.

A teljes interjút az alábbi linken lehet megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=dNKh6_Jh4LM

A Vasas Akadémia – PINKK-Pécsi 424 mérkőzés 19:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.