Alsóházi rangadónak ad otthont a Pasaréti Sportcentrum szombaton, a Vasas Akadémia az ELTE BEAC Újbuda csapatát fogadja hazai pályán.

A múltheti Sopron elleni mérkőzést követően szombaton újra hazai pályán játszik a Vasas Akadémia felnőtt csapata. A válogatott szünetet követően ez lesz az első igazi próbatétel Földi Attila lányainak, azonban már a Sopron ellen is volt egy erős félidőnk, így bizakodóak lehetünk a hétvégét illetően. Ráadásul az évek során kialakult egy egészséges rivalizálás a két fővárosi csapat között az NBI/A-ban, tehát nyugodtan kijelenthető, rangadót rendezünk szombaton.

Hétvégi ellenfelünk jelenleg egy győzelemmel a bajnoki tabella 11. helyén áll. A BEAC a PINKK ellen tudott győzni még október elején, azonban az újbudaiak közel álltak a bravúrhoz a Csata és a CEKK ellen is, bizonyítva, nem lesz könnyű dolgunk, ha magunk mögött akarjuk tartani fővárosi riválisunkat.

“Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a BEAC elleni párharcok sosem egyszerűek, hiszen a tét sem kicsi. Valószínűleg ez szombaton sem lesz másképp, azonban győzni szeretnénk, és ennek érdekében mindent meg fogunk tenni” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – ELTE BEAC Újbuda találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.