Kadett/A csapatunk folytatta a rájátszást a kiemelt bajnokságba, Kertész Dávid tanítványai ezúttal a BEAC-Újbuda KA/A léptek pályára. A folytatás szempontjából fontos volt ez a párharc, lányaink pedig ezúttal sem okoztak csalódást.

“A mérkőzés előrehaladtával folyamatosan javult teljesítményünk, egyre kevesebb eladott labdánk lett, és kevesebb támadólepattanót engedtünk az ellenfélnek. Felállt védelem ellen nehezen használtuk ki előnyeinket, de sok indításnak hála sikerült győzni és biztos résztvevőik vagyunk az “A” döntőnek. A mérkőzésen elengedhetetlen volt Eszti (9 pont, 11 lepattanó, 8 szerzett labda, 5 assziszt) és Bora (10 pont, 11 lepattanó) kiemelkedő teljesítménye. Gratulálok a csapatnak, hogy képesek voltak felállni és a pályán egymást segítve győzelmet elérni ezen a fontos mérkőzésen” – mondta a csapat edzője, Kertész Dávid.

Vasas Akadémia/A – BEAC-Újbuda KA/A 56-45 (11-15, 12-8, 16-9, 17-13)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/A: Láng-M. B. 6, Herzog B. 10, Hruby L. 6, Benyovszki P. 2, Igaz E. 9, Molnár F. 4, Czirkos P. 5, Szabó F., Harmati E. 4, Kendelényi L. 4, Varga P., Duka L. 6