Bő egy hónap telt el a Vasas Akadémia legutóbbi mérkőzése óta, szombaton azonban újra pályára léphetnek Milos Pavlovic tanítványai. A Tippmix Női NBI/A 5. fordulóján Szekszárdra látogatunk, ahol kemény mérkőzés vár ránk.

Véget ért a válogatott szünet, ami egyben azt is jelenti, hogy folytatódhat a küzdelem a felnőtt bajnokságban. Az első négy fordulót követően 1-3 a Vasas Akadémia mérlege, amivel a 7. helyen állunk. Változás történt azonban a csapat keretében, Savannah Plentovich távozott együttesünkből, így Milos Pavlovicnak a meglévő játékosok között kellett szétosztania légiósunk feladatit. Nem volt sok idő a felkészülésre, mivel a válogatott kötelezettségek miatt nem tudtunk teljes létszámmal edzeni, de szombaton teljes erőbedobással vágunk neki a folytatásnak.

Majdnem hibátlanul teljesített eddig a bajnokságban szombati ellenfelünk, a TARR KSC Szekszárd 3 győzelemmel és 1 vereséggel jelenleg a 4. helyet foglalja el a tabellán. Djokics Zseljko együttese a BKG, az NKA, valamint a CEKK ellen tudott győzni, legutóbbi tétmeccsén azonban szoros végjátékban kikapott a TFSE otthonában. Hazai pályán még nehezebb lesz megszorongatni a szekszárdiakat, akik határozottan a két pont megszerzését tűzték ki célul.

Jól ismerjük az ellenfelet, hiszen a felkészülési időszakban is összecsaptunk egymással. A szünetben volt pár változás a keretben és a válogatott játékosaink is távol voltak, így a megmaradt kerettel próbáltuk meg kihozni az edzésekből a maximumot – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

A TARR KSC Szekszárd– Vasas Akadémia találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Szekszárdi Szabadidőközpontban.

A mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.