Kadett/C csapatunk hazai pályán fogadta a hétvégén a BEAC-Újbuda KA/C együttesét. Nagy volt lányainkban a bizonyítási vágy, akik a hiányzók ellenére meg tudták mutatni rátermettségüket.

„A múlt hétvégi serdülő meccs után nagyon vártuk ezt a mérkőzést, hogy végre meg tudjuk mutatni az igazi arcunkat, ki tudjuk javítani a múlt hétvégi hibáinkat. Nagyon büszke vagyon arra, hogy több, a serdülő meccseken meghatározó játékosunk hiányának ellenére remekül küzdöttek a lányok, nem ijedtek meg a felelősségtől és Galavits Lili vezetésével bátran, higgadtan kosaraztak. Az előző mérkőzésekhez képest már kevesebb hibával játszottunk, de még így is rengeteg ziccert, illetve büntetőt hagytunk ki, ami ilyen kemény meccseken döntő fontosságú. Bár a mérkőzést nem sikerült megnyernünk én mégis nagyon elégedett vagyok a lányok mai teljesítményével. Hosszú út áll még előttünk, holnaptól dolgozunk tovább azért, hogy még jobb csapattá váljunk” – mondta a csapat edzője, Farkas Fanni.

Vasas Akadémia/C – BEAC-Újbuda KA/C 57-65 (10-13, 14-24, 15-12, 18-16)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/C: Galavits Lili 24/9, Bori Liza 15, Dévai Blani 6, Polt Gréti 6, Ács-Sánta Katu 2, Puskás Lili 2, Kárpáthegyi Léda 2