Mindkét U14-es csapatunk hosszú és izgalmas hétvége előtt áll. Eördögh Edit lányai, tehát az A csapat a Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság Döntőjére készül, amely május 23-26. között kerül megrendezésre Budapesten, a Ludovika Arénában. Kertész Dávid és csapata, azaz a B alakulat Tiszaújvárosba utazik, ahol a Regionális Bajnokok Döntőjét rendezik meg május 25-26. között.

Serdülő A csapatunk remekül teljesített a szezon során, a korosztályában mindössze három vereséget szenvedett a döntőig vezető úton. Eördögh Edit lányai nagy várakozásokkal futnak neki a budapesti finálénak amely csütörtökön, azaz már holnap kezdődik. A Vasas Akadémia a BEAC-Újbuda KA, a Debreceni KA és a Kosárlabda Akadémia Pécs csapataival került egy csoportba. Már az első napon két meccs vár lányainkra, délelőtt a Debrecen, este pedig a Pécs lesz az ellenfél. Minden kedves szurkolót és Vasas családtagot szeretettel várunk a Ludovika Arénában, hogy együtt biztassuk csapatunkat. A teljes program itt található.

május 23. csütörtök 11:00     Vasas Akadémia – Debreceni KA/A
május 23. csütörtök 19:30     Kosárlabda Akadémia Pécs/A – Vasas Akadémia

Serdülő B csapatunk is döntőre készül a hétvégén. Kertész Dávid lányai Tiszaújvárosba utaznak, ahol a Regionális Bajnokok Döntője kerül megrendezésre. A Vasas Akadémia mellett a kaposvári Mágusok Egyesület, a DVTK-ELKSK, valamint a Kecskeméti KA vívta ki magának a meghívót. Csapatunk két mérkőzést is játszik a döntő első napján, a pontos program az MKOSZ oldalán található.

május 25. szombat 12:45 
   Vasas Akadémia/B – DVTK-ÉLKSK T

május 25. szombat 18:45     Vasas Akadémia/B – Kecskeméti KA/A

május 26. vasárnap 11:15     Mágusok Egyesület – Vasas Akadémia/B