Kadett/C csapatunk a regionális bajnokságban a BEAC Újbuda KA/M-mel mérte össze tudását a hétvégén. Nehéz meccsre lehetett számítani, mivel fiatal együttesünk fizikális hátrányban volt. Minden tőlük telhetőt megtettek a lányok, a hullámvölgyek ellenére tanulságos meccset játszottak.

Nagyon rosszul kezdtük a meccset, megijedtek a lányok a nálunk fizikálisan erősebb ellenféltől. Sajnos a helyzeteinket nem sikerült bedobni, így még nagyobb kétségbeesés uralkodott a pályán. Szerencsére pár perc után felébredt a csapat és a második negyedben már elkezdtünk harcolni is, így a félidőre egész jól behoztuk a lemaradásunkat. A harmadik negyedben ismét volt egy nagyobb hullámvölgy, ami végül eldöntötte a meccset. Hiába küzdöttünk továbbra is, már nem sok esélyünk volt a győzelemre. Ettől függetlenül büszke vagyok a lányokra, hogy ilyen szépen helyt álltak, végig harcoltak. Nagyon jó gyakorlás volt ez a meccs számunkra, remélem legközelebb már méltóbb ellenfelei tudunk lenni a BEAC-os lányoknak – mondta a csapat edzője, Farkas Fanni.

Vasas Akadémia/C – BEAC Újbuda KA/M 55-75 (6-25, 14-8, 9-23, 26-19)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Käfer Jámi 19, Mayr Jana 13/3, Jakó-Szalai Zita 10, Bogyó Lau 6, Tóth Fanni 2, Juhász-Kelly Hanna 2, Deák Zsófi, Kövesdi Lulu 1.