Szombaton Pasaréten folytatódik felnőtt csapatunk párharca az 5-6. helyért. Győrben egyetlen pont döntött, ezért természetes, hogy lányaink hazai pályán győzni akarnak, kiharcolva ezzel a harmadik összecsapást.

Talán sokakat meglepett, hogy Milos Pavlovic együttese a Csata magabiztos legyőzése után sem dőlt hátra, pedig a tavalyi eredményünket már biztosan hoztuk. A szakmai stáb és a játékosok azonban más álmokat dédelgetnek, kedden pedig bizonyították, hogy reális célért küzdenek. Brutális hajrával meg tudtuk szorongatni az Uni Győr MÉLY-ÚT csapatát, amely Dombai Réka higgadt büntetőinek köszönheti, hogy jelenleg ők vannak kényelmesebb pozícióban, ami a párharcot illeti. A harc folytatódik, szurkolóink segítségével lányaink bíznak a viadal kiegyenlítésében.

Az biztos, hogy hétvégi ellenfelünk nem engedhet meg magának még egy olyan teljesítményt, amit hazai pályán nyújtott. Bátran alapozhatnak a győriek Mompremier palánk alatti játékára, aki komoly fejtörést okozott fiatal csapatunknak. Iványi Dalma tanítványa 18 pontot és 12 lepattanót gyűjtött az odavágón, az ő játékát tehát mindenképp meg kell fékeznünk Pasaréten.

“Védekezésben sokkal több kell a korábban látottaknál, nagyon elengedtük az ellenfelet, ahonnan nagyon nehéz volt visszakapaszkodni a meccsbe. Ennek ellenére ismét megmutattuk, hogy képesek vagyunk a jó játékra egy nálunk erősebb csapat ellen is. Szurkolóink a Csata ellen megmutatták, hogy milyen sokat tudnak hozzátenni játékunkhoz a lelátóról, remélem ezúttal is sokan kilátogatnak. Bízom benne, hogy ki tudjuk harcolni a harmadik mérkőzést Győrben, annyit megígérhetek, hogy minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni ezért” – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – Uni Győr MÉLY-ÚT találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Mindenkire szükség lesz!