Felnőtt csapatunk tavalyi vezére és egyben csapatkapitánya, Papp Klaudia Sopronba igazolását követően új karmester után kellett néznie Milos Pavlovic együttesének. Vezetőedzőnktől megszokott módon fiatal játékossal pótoljuk a keletkezett űrt, az irányító posztot az amerikai Ole Miss frissen végzett hallgatója, Myah Taylor fogja betölteni.

A megkeresés előtt nem sokat hallottam Magyarországról, de tudtam, hogy turisztikai szempontból egy csodálatos európai városba fogok költözni. Emellett az ország kosárlabdája is egyre magasabb polcon helyezkedik el, a bajnokság pedig Európa legjobbjai között van, több Euroligás és Eurocup csapattal, így mindenképpen kiélezett küzdelemre számítok, nagyon izgatott vagyok már a szezon miatt. A legnagyobb erősségem az irányítójátékomban, illetve a védekezésemben látom. Korábbi edzőim szerint a magas kosárlabda IQ-m segít a társaim jó helyzetbe hozásában, boldog lennék, ha sok könnyű kosarat szereznének a lányok a passzaimból. Legnagyobb hátrányom talán a magasságomból adódik, ezt biztosan szeretnék majd kihasználni az ellenfelek, de remélem a gyorsaságommal ezt előnyömmé tudom kovácsolni – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Myah Taylor.

Szeretném, ha a védekezésemet emelnék majd ki a szezon végén, szeretek nagy nyomást helyezni az ellenfél irányítójára. Korábbi csapataimban az öltözőben is meghatározó szerepem volt, szeretem a pályán és a pályán kívül is segíteni a társaimat. Annak ellenére, hogy ez lesz az első szezonom profiként és tényleg egy meglehetősen fiatal csapathoz csatlakozom, azt gondolom, hogy az egyetemi évek alatt összeszedett tapasztalatom, valamint az elért sikerek felkészítettek erre a kihívásra. Úgy érzem, jól tudom kezelni a nyomást, így vezére tudok majd lenni a csapatnak.