Fiatal kadett/B csapatunk a DVTK Akadémia együttesét látta vendégül a hétvégén, ahol az első félidőben nem mutatkozott meg a korkülönbség a pályán. Ahogy csökkent az erőnk és a koncentráció, úgy tudta ellenfelünk növelni a különbséget, de tapasztalatgyűjtés szempontjából mindenképp fontos mérkőzés volt.

Nagyon büszke vagyok a lányokra, amiért az első 18 percben meg tudtuk nehezíteni ellenfelünk dolgát. Sajnos voltak a meccsben üresjáratok, illetve a második félidőben voltak, akik a csapat helyett leginkább az egyéni játékot részesítették előnyben. Úgy éreztem, hogy a második félidőre a motiváció kicsit alábbhagyott, nem hitték el a lányok, hogy igenis van keresnivalónk ezen a meccsen. Összességében hasznos meccs volt. Bízom benne, hogy tudunk a hibákból tanulni és hétről hétre fejlődni, egyre jobb játékot mutatni és meglepetéseket okozni – értékelt a csapat edzője, Farkas Fanni.

Vasas Akadémia/B – DVTK Akadémia/A 49-80 (15-20, 14-19, 8-20, 12-21)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/B: Vigh Eszti 10, Kárpáthegyi Léda 9, Galavits Lili 6, Ács-Sánta Katu 6, Horváth Borsika 5, Bartos Dorcsi 5, Mayr Lari 3, Dúl Fanni 3, Heltovics Kincső 2