Múlt héten a Kassa elleni felkészülési mérkőzésen történt az eset, amikor a hazaiak játékosa egy szerencsétlen szituációt követően ráesett Bogi lábára. Csapatunk egyik vezéralakja rögtön a bokájához nyúlt, ám akkor még nem sejthettük, hogy ekkora a baj.

Budapestre jövet rögtön megkezdődtek a vizsgálatok, mint kiderült Bogi bokája eltört, és műtéti beavatkozásra van szükség. A műtétre kedden került sor az OSEI Sportkorházban, ha minden igaz, a Vasas Akadémia „3”-asa szerdán már haza is mehet, és várhatja a rehabilitáció kezdetét.

„Rendkívül sajnáljuk, hogy megtörtént ez az eset, és hogy elvesztettük Bogit már a szezon kezdete előtt. Személye minden tekintetben hiányzik, nagyon sokat jelent a lányoknak a pályán és azon kívül is, ráadásul nekem is egy nagyon fontos támaszom a csapaton belül. Ennek ellenére nem dőlünk a kardunkba, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy Bogi milyen karakter, és nem kérdés, hogy még erősebben fog visszatérni. Nagyon szeretnénk, ha a felépülése pontosan menne végig, ezért nem sürgetjük a visszatérését, az kizárólag azon fog múlni, hogy csapatkapitányunk mikor lesz száz százalékos” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.