A Vasas Akadémia felnőtt csapatának csapatkapitánya, Bach Bogi meghosszabbította szerződését, így rá is számíthatunk a következő évben.

Zsinórban negyedik szezonját fogja tölteni Pasaréten a Vasas nevelés Bach Bogi, aki az elmúlt évek során kitartó munkájával és példás magatartásával nemcsak csapattársainak bizonyított, hanem a szakmai stábnak is, hiszen ő tölti be a csapatkapitányi pozíciót.

Remek szezont zárt a csapat, kérdés volt e számodra, hogy a következő idényt is itt fogod tölteni?

Nem nagyon volt kérdés, hogyan fogok dönteni , hiszen a klub is jelezte felém, hogy számítanak rám a jövő szezonban és én is úgy gondoltam, hogy itt vagyok a legjobb helyen. Rengeteg bizalmat és lehetőséget kapok az edzők felől, úgy gondolom minden lehetőség adott, hogy ki hozzam magamból a maximumot. Mindezek mellett egy nagyon jó közösség kovácsolódott össze Pasaréten az elmúlt évek során, imádom a csapattársaimat. Nagyon könnyű volt tehát meghozni a döntést, hogy jövőre is a Vasas család részese legyek.

Korai még a jövő évről beszélni, így nem is a csapat, hanem az egyéni elvárásokra lennék kíváncsi. Mik a céljaid a következő szezonra nézve?

Mivel a csapat nagy részét ugyanazok a játékosok fogják alkotni mint idén és Milos is marad a kispadon, így minimum hasonló célokért szeretnénk majd küzdeni, mint idén. Természetesen még nem alakult ki teljesen tiszta kép abból a szempontból, hogy milyen erőt képvisel a többi csapat, de szeretném ha jövőre is hasonló sikereket érnénk el. Egyénileg szeretnék még inkább előrelépni magabiztosságban, határozottságban, mivel vezéregyéniségként számítanak rám, nem szeretnék csalódást okozni. Egyértelműen az lesz a célom, hogy eleget tegyek ezeknek az elvárásoknak és így segíthessem a csapatomat egy szép eredmény eléréséhez.

A Vasas Akadémia szakmai vezetője, Krivacsevics Dragoljub is elégedett a közös munka folytatását tekintve, elmondása alapján Bogi játékosként nagy fejlődésen esett át, kitartásával pedig remek példát mutat a Vasas Akadémia növendékeinek: Mivel Bogi Vasas nevelésű játékos, régóta ismerjük őt és mindig figyelemmel kísértük pályafutását. Éppen ezért emberként és játékosként is mindig hittünk benne. Sérüléséből visszatérve idén produkált egy remek szezont, bizonyítva ezzel saját nagyságát. Örülök, hogy sikerült megállapodnunk a jövő szezont illetően, bízom benne, hogy csapatkapitányunk még egy szinttel emelni fogja nívós játékát, amivel újabb sikerekhez juttatja majd a Vasas Akadémiát.