A hétvégén a 11. fordulóval folytatódik a Tippmix Női NBI/A bajnokság, ahol csapatunkra egy alsóházi rangadó vár. A Vasas Akadémia a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós otthonába látogat.

Ismét kemény összecsapás vár lányainkra vasárnap, a múltheti szoros TFSE elleni vereséget követően. Nem sokon múlt, hogy hazai pályán le tudjuk győzni fővárosi riválisunkat, azonban a mérkőzés eleje nem a mi elképzelésünk szerint alakult. Szerencsére nem kell sokat várni a javításra, hiszen az idei évben debütáló BKG otthonába látogat a Vasas. Nagy szükségünk lenne erre a győzelemre, hiszen csak így tudnánk életben tartani a Magyar Kupa szereplést.

Az újonc BKG-PRIMA Szigetszentmiklós néhány alkalommal bizonyította már az idei szezonban, hogy nem szabad félvállról venni őket. Legutóbb épp a BEAC-ot sikerült legyőzniük hazai pályán, de a PINKK ellen is van már győzelmük és rendkívül szoros meccsen maradtak alul a CEKK ellen októberben.

„A legutóbbi mérkőzésen elszalasztottunk egy esélyt, hogy bebiztosítsuk helyünk a legjobb nyolc csapat között és ott legyünk a kupában. Van még egy lehetőségünk, most már azonban nemcsak a mi győzelmünktől függ, hogy elérjük e ezt a célt. Bízom benne, hogy a BKG ellen az első perctől fogva a megbeszéltek szerint tudunk majd játszani, hiszen koncentrált játékra lesz szükség az újonc otthonában. Továbbra is vannak sérültjeink, de nem keresünk kifogásokat. Ha valaki kiesik, másnak kell a helyére lépni” – nyilatkozott a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – Vasas Akadémia bajnoki találkozó vasárnap 19:00-kor kezdődik a Szigetszentmiklósi Városi Sport- és Rendezvénycsarnokban.