A múltheti bravúros DVTK ellni győzelmet követően folytatódik a bajnoki menetelés a Vasas Akadémia felnőtt csapata számára. Milos Pavlovic tanítványai szombaton az ELTE BEAC Újbuda otthonába látogatnak, akik remek formában vannak.

Önbizalommal tele, motiváltan vághatunk neki a hétvégi fővárosi rangadónak, jó szériában vannak lányaink. Rengeteg erőt adott mindenkinek a diósgyőri diadal, melynek köszönhetően a Vasas Akadémia a kilencedik helyen áll a bajnoki tabellán. Milos Pavlovicék munkája kezd beérni, ami nemcsak az eredményen, de a pályán mutatott játék alapján is megfigyelhető. A sorsolás bő két hónap után végre nekünk kedvez, hiszen saját súlycsoport béli párharcok következnek, ám nemcsak mi vagyunk jó formában. A hétvégén azt a BEAC-ot kell megfékeznünk, amely több nagy csapat ellen is bizonyított már.

A DVTK – Vasas Akadémia találkozó előtt egy nappal rendezték az UNI Győr MÉLY-ÚT – ELTE BEAC Újbuda mérkőzést, amit fővárosi szomszédaink magabiztosan nyertek. Ha ez nem lenne elég, Balogh Judit együttese is legyőzte a miskolciakat, így négy győzelemmel és négy vereséggel a BEAC jelenleg az ötödik helyen áll. Center poszton nagyon megerősödött hétvégi ellenfelünk a szezon kezdete óta, Barnai Judit mellett egy amerikai légiós, Shequila Joseph is Újbudára költözött, ráadásul több mérkőzés óta remekül teljesít a Vasas nevelés, Mérész Beatrix is. Roppant nehéz feladatunk lesz tehát szombaton, hiszen két remek formában lévő csapat csap össze.

„Egy nagyszerű csapat vár ránk, akik ebben a szezonban kiváló játékot mutatnak. Nemcsak látványosan, hanem eredményesen is játszanak, hiszen két dobogóesélyes csapat is le tudtak győzni. Ami minket illet, nem bízhatjuk el magunkat a hétvégi siker után, hiszen egy-egy bravúr mit sem ér további győzelmek nélkül. Karácsonyig még három mérkőzés vár ránk, szeretnénk mindhármat megnyerni annak ellenére, hogy tudjuk, nem lesz egyszerű” – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

Az ELTA BEAC Újbuda – Vasas Akadémia bajnoki találkozó szombaton 15:00-kor kezdődik a Gabányi László Sportcsarnokban.