Felnőtt csapatunk bravúros győzelmet aratott szombaton a TFSE-MTK otthonában, a Tippmix Női NBI/A rájátszásának második körében. Milos Pavlovic tanítványai egy győzelemre vannak attól, hogy az 5. helyért folytathassák a Play-Off-ot. Szerdán a Pasaréti Sportcentrumban lépnek pályára a csapatok, mindenkire számítunk!

Pályaelőny, magabiztosság és a győzelmi kényszer hiánya. Röviden így lehetne összefoglalni felkészülésünket a holnapi találkozóra a TFSE ellen, miután szombaton idegenben győztük le az esélyesebbnek számított riválist. Mindenképp növelheti az önbizalmunkat, hogy a szezon során először, de nagyon fontos pillanatban sikerült mindez. Pasaréten folytatódik a párharc, ami szintén meghatározó lehet, hiszen a hazai pálya előnye és a szurkolók támogatása extra motivációt és energiát szabadít fel a játékosokban. Biztosak lehetünk benne, hogy lányaink mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy lezárják a párharcot, de a győzelmi kényszer nem a mi vállunkat nyomja. Az első mérkőzésen elszenvedett vereséget követően ugyanis a TFSE számára a szerdai összecsapás az utolsó lehetőség a javításra.

Meglepetést okoztunk idegenben, de tudnunk kell helyén kezelni a sikert, hiszen a munka neheze még hátra van. Nagy lehetőség előtt állunk, hogy otthon lezárjuk a párharcot, de többre lesz szükségünk a szombaton nyújtottaknál. Tudjuk min kell javítani és remélem, a szurkolók támogatásával sikerül bejutnunk a bajnokság top hat csapata közé – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – TFSE-MTK találkozó szerdán 19:30-kor kezdődik a Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.