Kadett/B csapatunk a hétvégén a KS Szegedet fogadta hazai pályán. Nem sikerült álomszerűen a rajt lányainknak, ám a mérkőzés előrehaladtával egyre jobban játszottunk. 

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, olyan volt, mint ha a lányok öt perccel a meccs előtt másztak volna ki az ágyukból. Ennek köszönhetően ellenfelünk hamar jelentős előnyre tett szert és így az első félidőben végig csak futottunk az eredmény után. A félidei pihenőt követően a lányok egyre összeszedettebben, koncentráltabban kezdtek kosarazni és ennek meg is lett az eredménye, megszereztük a második győzelmünket a felsőházban. Gratulálok a lányoknak azért, hogy ma le tudták győzni önmagukat és a kezdeti dekoncentrált játék után fel tudtak javulni és be tudták bizonyítani maguknak és mindenki másnak, hogy sokkal jobbak annál, mint ahogy a meccset elkezdtük – mondta a csapat edzője, Farkas Fanni.

Vasas Akadémia/B – KS Szeged 65-44 (6-14, 16-11, 19-4, 24-15)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/B: Gedó Kata 13/9, Horváth Borsika 12, Ács-Sánta Katu 11/3, Tóth Frotti 9/3, Kárpáthegyi Léda 8, Bartos Dorcsi 6, Vigh Eszti 4, Szíj-Krisánszky Zoé 2