Zsinórban három hazai mérkőzés vár a Vasas Akadémiára a női NBI/A-ban, Földi Attila lányai szombaton a PEAC-Pécs ellen lépnek pályára.

Hosszú időre tábort verhet felnőtt csapatunk a Vasas Pasaréti Sportcentrumban, hiszen zsinórban három hétvégén is hazai pályán fognak játszani lányaink. Sűrű hetet zárhatunk szombaton, hét nap alatt ugyanis ez lesz a harmadik mérkőzésünk. Fontos tanulságot szűrhetünk le a CEKK és a Csata elleni találkozókból, a rajt ugyanis egyik alkalommal sem sikerült álomszerűen.

Szombati ellenfelünknek már a szezon elején eldőlt, nincs több botlási lehetősége, a PEAC ugyanis a második fordulóban hazai pályán kapott ki a TFSE-MTK-tól. Ez az eredmény nem csak most, hanem az alapszakasz végén is komoly téttel bírhat a bajnoki tabella helyezéseiről.

“Ismét egy erős csapattal találkozunk, hiszen a Pécs Európa Kupás csapat, de az utóbbi időben csak olyan mérkőzéseket játszottunk, ahol nem mi voltunk az esélyesek. Ennek ellenére mindig jól helyt álltunk, remélhetőleg a kitartásunk és szorgalmas munkát előbb-utóbb beérik” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt tekinthetik meg.

Vasas Akadémia – PEAC Pécs találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.